Dit kørekort er 
bare et klik væk

Vi kan hjælpe med kørekort til personbil, motorcykel, trailer m.m.

KØRESKOLE I FUGLEBJERG


Kunne du tænke dig at komme i gang med at tage et MC kørekort, et trailerkørekort eller et kørekort til personbil, og er du på udkig efter en køreskole i Fuglebjerg? Så tag kontakt til os. Hos Autoskolen kan du tage alle typer kørekort, herunder også generhvervelse af kørekort.

Hvornår kan man tage kørekort?

Efter den nye forsøgsordning trådte i kraft d. 1. januar 2017 kan du nu begynde at gå i gang med at tage dit kørekort til bil, når du er 16 år og 9 måneder.

Hvor lang tid tager det at tage kørekort?

Det tager som udgangspunkt mindst tre måneder at tage et kørekort til personbil, men hvor lang tid det vil komme til at tage for dig afhænger blandt andet af, hvor lang ventetid der er på teori- og køreprøverne, samt om du består begge prøver første gang, eller om de skal tages om, og i så fald hvor mange gange.

Hvordan tilmelder jeg mig kørekort?

Hvis du kunne tænke dig at tilmelde dig kørekort på vores køreskole i Fuglebjerg, så skal du bare udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Herefter vil du modtage en bekræftelsesmail på din tilmelding.

Kontakt vores køreskole i Fuglebjerg ved spørgsmål

Har du nogle spørgsmål omkring mulighederne for at optage et lån til kørekortet, eller kunne du tænke dig at høre om, hvordan vores teori til kørekort foregår, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Du kan enten ringe til os på telefon 21 75 66 97, men du kan også skrive til vores e-mail claus@autoskolen.com, hvis du foretrækker det. Derudover har vi køreskoler i Slagelse og Skælskør, hvor du også kan tage kontakt til os.

Kommende hold
Opstart alle dage kl. 19.30
  • d. 4/1 2022 kl. 19.30
  • d. 15/2 2022 kl. 19.30
  • d. 15/3 2022 kl. 19.30
  • d. 26/4 2022 kl. 19.30 
TAG ET TRAILERKØREKORT!

Ja, du kan også tage dit trailerkørekort hos Autoskolen. Hvis du er interesseret i at tage et trailerkørekort til trailer, kan du kontakte os på: E-mail: claus@autoskolen.com eller telefon: 21 75 66 97.

Tilmelding

Tilmelding sker via kontaktformularen eller kontakt til Autoskolen via Claus Andersen.