KØRESKOLE I SKÆLSKØR

Kunne du tænke dig at komme i gang med at tage kørekort på en køreskole i Skælskør? Så kan du med fordel tilmelde dig vores køreskole, uanset om du ønsker at tage et trailerkørekort, et kørekort til personbil, et motorcykel-kørekort, eller om du har brug for generhvervelse af kørekort.

Hvor lang tid tager det at tage kørekort?

Det afhænger hovedsageligt af, om du består din teoriprøve og køreprøve i første omgang, eller om du er nødt til at tage nogle af prøverne om. Derudover afhænger det også af, hvilken type kørekort du ønsker at tage, og hvor lang ventetid der er til prøverne, men som udgangspunkt kan du forvente, at det tager mindst tre måneder at tage et almindeligt kørekort til personbil.

Hvornår kan man tage kørekort?

Fordi man som udgangspunkt regner med, at det tager mindst tre måneder at tage et kørekort til personbil, så kan du begynde allerede, når du er 16 år og 9 måneder gammel. I så fald vil du kunne få dit kørekort, når du fylder 17 år. Bemærk dog, at du først må køre alene, det vil sige uden en erfaren ledsager, når du fylder 18 år.

Hvad koster et kørekort?

På vores køreskole i Skælskør kan du tage et kørekort til personbil til 12.900 kr. Her får du en pakkeløsning inklusive køreundervisning og teori til kørekort.

Tag et lån til dit kørekort og kom i gang med det samme
Kan du ikke betale prisen for dit kørekort på nuværende tidspunkt, kan du tage et lån hos vores samarbejdspartner, Ikano Bank, hvor du kan vælge op til 10 eller 20 rentefrie måneder.

Hvordan tilmelder jeg mig kørekort?

Ønsker du at tilmelde dig vores køreskole i Skælskør, skal du booke dig på et hold ved at udfylde kontaktformularen, hvorefter du vil få en bekræftelsesmail på din booking.

Kontakt vores køreskole i Skælskør

Har du nogle spørgsmål omkring vores tilbud om et fordelagtigt lån til kørekort, eller ønsker du at høre mere om vores køreskole i Skælskør, er du velkommen til at kontakte os på telefon 21 75 66 97 eller e-mail claus@autoskolen.com.

Kommende hold
Opstart alle dage kl. 19.30
  • d. 8/4 kl. 19.30 – Alt optaget
  • d. 13/5 kl. 19.30 – Alt optaget
  • d. 17/6 kl. 19.30 – Alt optaget
  • d. 5/8 kl. 19.30 – Alt optaget
  • d. 9/9 kl. 19.30
  • d. 14/10 kl. 19.30
  • d. 25/11 kl. 19.30
BOOK TID
Tag et Trailerkørekort!

Ja, du kan også tage dit trailerkørekort hos Autoskolen. Hvis du er interesseret i at tage et trailerkørekort til trailer, kan du kontakte os på: claus@autoskolen.com eller telefon: 21 75 66 97.

Tilmelding

Tilmelding sker via kontaktformularen eller kontakt til Autoskolen via Claus Andersen.