KØRESKOLE I SLAGELSE

Leder du efter en køreskole i Slagelse? Så er du kommet til det rette sted. Autoskolen er en køreskole med base i Slagelse, hvor du får al den viden, som du skal bruge for at blive en tryg og sikker bilist. Vi lærer dig alt, du skal vide, lige fra at kigge efter i sidespejlet til at lære om fartgrænserne.

Hvornår kan man tage kørekort?

Du kan begynde at tage kørekort, når du er 16 år og 9 måneder. Når du efterfølgende får dit kørekort, vil du dog skulle have en erfaren bilist med i bilen, når du kører. Du må med andre ord ikke køre i bil alene, før du fylder 18 år.

Hvor lang tid tager det at tage kørekort?

Hvor lang tid det tager at tage et kørekort afhænger blandt andet af, hvilken type kørekort du tager, og om du består både teori- og køreprøve i første forsøg, eller om du er nødt til at tage nogle af prøverne igen.

Ved et kørekort til almindelig personbil tager det som regel mindst tre måneder, mens det typisk går hurtigere ved generhvervelse af kørekort, trailerkørekort og motorcykel-kørekort.

Hvad koster et kørekort?

På vores køreskole i Slagelse tilbyder vi en pakkeløsning til en pris på kun 12.900 kr. for at tage et kørekort til personbil. Du kan læse mere om vores priser på teori til kørekort, prøvegebyrer og priser på øvrige kørekorttyper ved at klikke her.

Har du ikke mulighed for at betale for kørekortet, men vil du gerne i gang, kan vi via et samarbejde med Ikano Bank tilbyde et lån, så du kan komme i gang allerede nu, og du kan vælge, om du vil have 10 eller 20 rentefrie måneder.

Hvordan tilmelder jeg mig kørekort?

Kunne du tænke dig at tilmelde dig kørekort på vores køreskole i Slagelse? Så kan du booke dig ind på et hold ved at udfylde vores kontaktformular. Herefter vil du modtage en bekræftelsesmail fra os.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 21 75 66 97 eller skrive til vores e-mail claus@autoskolen.com, hvis du har nogle spørgsmål.

Kommende hold
Opstart alle dage kl. 20.00
  • d. 12/4 kl. 20.00 – Alt optaget
  • d. 10/5 kl. 20.00 – Alt optaget
  • d. 14/6 kl. 20.00 – Alt optaget
  • d. 2/8 kl. 20.00 – Alt optaget
  • d. 6/9 kl. 20.00
  • d. 11/10 kl. 20.00
  • d. 22/11 kl. 20.00
BOOK TID
Tag et Trailerkørekort!

Ja, du kan også tage dit trailerkørekort hos Autoskolen. Hvis du er interesseret i at tage et trailerkørekort til trailer, kan du kontakte os på: E-mail: claus@autoskolen.com eller telefon: 21 75 66 97.

Formiddagshold i slagelse

Er du interesseret i et formiddagshold? Du kan ringe til Autoskolen på tlf.: 21 75 66 97

Tilmelding

Tilmelding sker via kontaktformularen eller kontakt til Autoskolen via Claus Andersen.