Dit kørekort er 
bare et klik væk

Vi kan hjælpe med kørekort til personbil, motorcykel, trailer m.m.

MC kørekort – kom sikkert ud i trafikken på motorcykel

Tag dit kørekort til motorcykel hos os


Kunne du tænke dig at tage et MC kørekort, og leder du i den forbindelse efter en køreskole i nærheden af dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Autoskolen ved Claus Andersen tilbyder vi undervisning i teori i vores lokaler i henholdsvis Slagelse, Fuglebjerg og Skælskør, mens selve køretimerne foregår i Slagelse.

Hvad koster et motorcykel kørekort?

Vi tilbyder en samlet pakkeløsning til dig, når du skal tage et MC kørekort, så du på den måde er sikker på, at du får alle de lovpligtige teorilektioner og køretimer, og så du på forhånd ved, hvor meget kørekortet kommer til at koste.

Denne pakkeløsning tilbyder vi til en skarp pris på kun 12.500 kr.

Denne pris dækker over:

✓ Teorikursus

✓ Manøvrebane

✓ Køreteknisk anlæg

✓ UV-mat

✓ Kørelektioner af i alt 14 timers varighed

✓ Kørebane


Mulighed for finansiering gennem Ikano Bank

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at tage dit MC kørekort, men har du ikke råd lige nu? Så er der hjælp at hente, så du kan komme i gang med det samme alligevel.

Vi har nemlig indgået et samarbejde med Ikano Bank, som udbyder et lån til betaling af dit kørekort. Du kan selv vælge mellem henholdsvis 10 og 20 rentefrie måneder.


Tag MC kørekort sammen med dit bil-kørekort

Hvis du både kunne tænke dig at tage kørekort til motorcykel og til bil, så kan du med fordel vælge en samlet pakke hos os til en pris på kun 25.000. Det er billigt, og du sparer 2.000 kr.

Du kan læse mere om vores priser her.

Tilmeld dig et hold allerede i dag

Du kan nemt og hurtigt tilmelde dig næste holdopstart ved at udfylde vores kontaktformular i højre side. Så modtager du efterfølgende en bekræftelsesmail fra os.

Du kan finde en oversigt over vores opstartsdage her på hjemmesiden.

Tilmelding

Tilmelding sker via kontaktformularen eller kontakt til Autoskolen via Claus Andersen.